10 мая 2006 г., 07:50

Не плачи 

  Поэзия
829 0 1

Не плачи!
Разпилей прахът ми сред морските вълни
и нека слънцето сълзите ти да изсуши!
Защо сега?
Защо не плачеше, когато жива сърцето ми разби?
Защо не вярваше, когато казвах, че за мен си само ти?
Сега върви!
Пусни ме, нека вятърът да ме отвее
и споменът за мен да заличи!

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Когато загубим нещо красиво и истинско, тогава разбираме колко ценно е било то за нас! Поздрав, харесва ми!
Предложения
: ??:??