1 mar 2008, 10:40

Не се опитвай да ме променяш 

  Poesía » Otra
693 0 2

 

 

Не се опитвай да ме променяш,

не ми слагай белезници от думи,

по-луда съм и от най-лудия вятър,

ще си тръгна и няма да ме намериш.

 

В мен бушуват всички морета,

разлюляват се планините,

тежко въздишат полета

и фучат ветрове сърдити.

 

Меря пътища с бързи крачки

с мечта за заветния връх.

Тръгвай с мен, ако искаш да бъдеш

в моя сън и в най-дръзкия стих.

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??