27 nov 2007, 8:41

Не се предавай! 

  Poesía
623 0 15
***
               посветено...

Отхапи от устните ми...
винения залък...
Изпий от зениците...
всичкото море...
Открадни от мислите ми...
бисер малък...
Положи във дланите ми...
болното сърце...
Ще го стопля... знаеш ли?
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!
Усмихвай се...
когато най-боли...
Отпивай от кръвта ми...
винения залък...
Дланта ми...
раните ще заличи...

© Арлина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??