Nov 27, 2007, 8:41 AM

Не се предавай! 

  Poetry
624 0 15
***
               посветено...

Отхапи от устните ми...
винения залък...
Изпий от зениците...
всичкото море...
Открадни от мислите ми...
бисер малък...
Положи във дланите ми...
болното сърце...
Ще го стопля... знаеш ли?
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!
Усмихвай се...
когато най-боли...
Отпивай от кръвта ми...
винения залък...
Дланта ми...
раните ще заличи...

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??