27.11.2007 г., 8:41 ч.

Не се предавай! 

  Поезия
621 0 15
***
               посветено...

Отхапи от устните ми...
винения залък...
Изпий от зениците...
всичкото море...
Открадни от мислите ми...
бисер малък...
Положи във дланите ми...
болното сърце...
Ще го стопля... знаеш ли?
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!
Усмихвай се...
когато най-боли...
Отпивай от кръвта ми...
винения залък...
Дланта ми...
раните ще заличи...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??