21 ago 2008, 22:26

Не си ли виждал 

  Poesía » De amor
720 0 8
Живота си по тебе пропилях
и стена днес като ранена птица.
Виновна съм, че с тебе бях,
но не и за това, че те обичах.

Не си ли гледал цвете как разпуква,
не знаеш ли на дивото вкуса,
не си ли виждал вятър да препуска -
слепец ще си останеш до смъртта.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??