Aug 21, 2008, 10:26 PM

Не си ли виждал 

  Poetry » Love
727 0 8
Живота си по тебе пропилях
и стена днес като ранена птица.
Виновна съм, че с тебе бях,
но не и за това, че те обичах.

Не си ли гледал цвете как разпуква,
не знаеш ли на дивото вкуса,
не си ли виждал вятър да препуска -
слепец ще си останеш до смъртта.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??