12 nov 2008, 7:01

Не стой заключен в моя стих... 

  Poesía » De amor
1093 0 33

Не стой заключен в моя стих -

аз искам първа обич да ми бъдеш...

Задъхано ме пренеси

във своя свят загадъчен и чуден -

магнит сурова красота.

И двама, слети в слънчева прегръдка,

да пием капчици роса...

 

Последна обич искам да ти бъда...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??