Не стой заключен в моя стих -
аз искам първа обич да ми бъдеш...
Задъхано ме пренеси
във своя свят загадъчен и чуден -
магнит сурова красота.
И двама, слети в слънчева прегръдка,
да пием капчици роса...
Последна обич искам да ти бъда...
© Вилдан Сефер All rights reserved.