12 нояб. 2008 г., 07:01

Не стой заключен в моя стих... 

  Поэзия » Любовная
1147 0 33

Не стой заключен в моя стих -

аз искам първа обич да ми бъдеш...

Задъхано ме пренеси

във своя свят загадъчен и чуден -

магнит сурова красота.

И двама, слети в слънчева прегръдка,

да пием капчици роса...

 

Последна обич искам да ти бъда...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??