6 jul 2008, 14:12

Не съжалявай... 

  Poesía » De amor
1015 0 19
 

 

Не ме вини, че днес ще си отида!

Не ме съди за дръзките слова,

а приеми съдбата без обида

и съхрани ме в свойте сетива!

 

Не се терзай! Въпроси не задавай!

Приятелска ръка ми протегни!

За хубавите дни не съжалявай -

те ще ни топлят в ледените дни!

 

Ще излекува времето сърцето

и ще докоснеш новата любов,

ще грее пак усмивка на лицето

и устните ще шепнат нежен зов!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??