6 июл. 2008 г., 14:12

Не съжалявай... 

  Поэзия » Любовная
1007 0 19
 

 

Не ме вини, че днес ще си отида!

Не ме съди за дръзките слова,

а приеми съдбата без обида

и съхрани ме в свойте сетива!

 

Не се терзай! Въпроси не задавай!

Приятелска ръка ми протегни!

За хубавите дни не съжалявай -

те ще ни топлят в ледените дни!

 

Ще излекува времето сърцето

и ще докоснеш новата любов,

ще грее пак усмивка на лицето

и устните ще шепнат нежен зов!

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??