Не ме вини, че днес ще си отида!
Не ме съди за дръзките слова,
а приеми съдбата без обида
и съхрани ме в свойте сетива!
Не се терзай! Въпроси не задавай!
Приятелска ръка ми протегни!
За хубавите дни не съжалявай -
те ще ни топлят в ледените дни!
Ще излекува времето сърцето
и ще докоснеш новата любов,
ще грее пак усмивка на лицето
и устните ще шепнат нежен зов!
© Наташа Басарова All rights reserved.
Поздравления за стиха!