11 ago 2013, 13:54

Не съм брегът на твоите мечти 

  Poesía » Otra
728 0 23

Не съм брегът на твоите мечти

с фламинго розов пясък и русалки,

които тен събират на скали

и с принцове на яхти правят свалки.

 

Тук хвърлят котви бури и мъгли,

изчезна нейде златната ми рибка,

цунами дреме в моите води,

дори рибар си нямам със колибка.

 

Добре дошъл на пустия ми бряг,

мохито имам само за вечеря,

ще мине залезът за да разкаже как

от самота взриви се и Венера.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??