11.08.2013 г., 13:54 ч.

Не съм брегът на твоите мечти 

  Поезия » Друга
763 0 23

Не съм брегът на твоите мечти

с фламинго розов пясък и русалки,

които тен събират на скали

и с принцове на яхти правят свалки.

 

Тук хвърлят котви бури и мъгли,

изчезна нейде златната ми рибка,

цунами дреме в моите води,

дори рибар си нямам със колибка.

 

Добре дошъл на пустия ми бряг,

мохито имам само за вечеря,

ще мине залезът за да разкаже как

от самота взриви се и Венера.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??