5 nov 2007, 15:47

Не трябва 

  Poesía » De amor
1197 0 3

Знам, че не трябва,

но аз те обичам!

Знам, че не трябва,

но аз мечтая за теб!

Знам, че не трябва

да казвам това.

Да те обичам

е моята тайна!

Да те имам

е моя мечта!

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??