5.11.2007 г., 15:47 ч.

Не трябва 

  Поезия » Любовна
1114 0 3

Знам, че не трябва,

но аз те обичам!

Знам, че не трябва,

но аз мечтая за теб!

Знам, че не трябва

да казвам това.

Да те обичам

е моята тайна!

Да те имам

е моя мечта!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??