Nov 5, 2007, 3:47 PM

Не трябва 

  Poetry » Love
1219 0 3

Знам, че не трябва,

но аз те обичам!

Знам, че не трябва,

но аз мечтая за теб!

Знам, че не трябва

да казвам това.

Да те обичам

е моята тайна!

Да те имам

е моя мечта!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??