5 нояб. 2007 г., 15:47

Не трябва 

  Поэзия » Любовная
1196 0 3

Знам, че не трябва,

но аз те обичам!

Знам, че не трябва,

но аз мечтая за теб!

Знам, че не трябва

да казвам това.

Да те обичам

е моята тайна!

Да те имам

е моя мечта!

© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??