Не искам да преглъщам изневери.
Щом с мен си днес, бъди такъв докрай.
Не се измъквай с "малко... настроение"...
С настройката - опитай. Свят - голям...
А любовта разчупиш ли на хапки...
Тогава тя съвсем не е любов.
Десертен пай на масата за кратко.
Оглозган кокал. Червейче - за стръв.
Не мога да живея във заблуди.
Когато давам - давам до микрон...
Щом искаш пак до мене да се будиш -
не скачай, моля те, от клон на клон...
Очите не очаквай да затварям...
Защото Бог да виждам ги е дал.
Когато се погледнем за "наздраве",
аз искам да открия, че съм...там.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
Успешна седмица ви пожелавам и до нови срещи!
Обичам ви!