22.02.2008 г., 10:55 ч.

(Не)Вярност 

  Поезия
738 0 22
 

Не искам да преглъщам изневери.

Щом с  мен си днес, бъди такъв докрай.

Не се измъквай с "малко... настроение"...

С настройката - опитай. Свят - голям...

 

А любовта разчупиш ли на хапки...

Тогава тя съвсем не е любов.

Десертен пай на масата за кратко.

Оглозган кокал. Червейче - за стръв.

 

Не мога да живея във заблуди.

Когато давам - давам до микрон...

Щом искаш пак до мене да се будиш -

не скачай, моля те, от клон на клон...

 

Очите не очаквай да затварям...

Защото Бог да виждам ги е дал.

Когато се погледнем за "наздраве",

аз искам да открия, че съм...там.

© Людмила Билярска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??