28 jun 2008, 23:56

Не вярвам вече... 

  Poesía » Versos blancos
716 0 13
Не вярвам вече в шепота на думите,
потекли покрай мен отречени,
покълнали във дланите очаквания
браздят по челото ми с бръчки.
Не вярвам вече, че съм птица
зад тази стягаща решетка,
отлитнала в далечното на мисъл,
пожъната  във сивото на облака.
От изумрудените сънища,
с които зазорявах във триптих,
събудих се... изгубена във пътища,
а там те нямаше... или не те открих. 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??