Зад всяка мисъл нищото наднича.
Едреят кухините - то ги всмуква.
На себе си не мога да приличам
след толкова години дълга скука.
И драконът на сенките приижда
от залеза на изгреви изсечен.
Спасява ме, че още не ме вижда.
Но туй ме прави още по-обречен.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados