24 abr 2013, 9:05  

Неизбежност 

  Poesía » De amor
1251 0 2



Здравей, любов, ти моя, най-голяма!

Потърсих те, за да те видя пак!

Мога да остана тук, но няма!

Трябва, но не зная още как!


Сега ще тръгвам! Скоро ще се върна!

Ти само чакай! Чакал си преди.

Побягнах. Бягам без да се обърна.

Усещам, че обърнал си се ти.


Отмина време и се срещаме пак тук,

във този град, във който сме родени.

Различна ли съм? Ти си също друг,

но пък животът низ е от промени.


Стоиш пред мене истински желан,

докосваш и ръката ми със нежност.

Не си отивай, мой реален блян!

Вземи ме с тебе, моя неизбежност!

 

© Юлия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??