13 ene 2015, 9:30

Неизживяно 

  Poesía » De amor
508 0 0

Неизживяно

 

 

Потръпвам от мечти неизживяни,

от спомени за мигове отминали,

от болката по дните разпиляни,

от чувствата горяли и изстинали!

 

Нима забрави клетвите изречени,

защо си тръгна без да се простиш,

на мъка ли със тебе сме обречени,

не искаш ли с любов да ме дариш?

 

Дали отново заедно ще бъдем,

в добро и зло - до края да вървим

и нежността отново да си върнем,

или безмълвни ще се разделим?

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??