10 ene 2014, 11:21

Неизказано 

  Poesía » De amor
785 0 1


Неизказано

 

Така и не успях да ти го кажа,

не настъпи сгодният момент.

Обикнах те, макар неосъзнато.

Живеех дните сякаш като в сън,

вървях, но без да стъпвам по земята...

Усещах любовта, витаеща във въздуха,

ала нехаех, че тя прониква вътре в мен.

Събуждам се едва сега, когато

останала сама, тъгувам истински за теб

и с болка осъзнавам колко значиш.

Помежду ни има много неизказано,

което започва страшно да тежи.

От всичко най-много искам да ти кажа:

"Обичам те, тъй както обичаш ме и ти!"

 

 

 

© АсЛана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??