Съдбата ми – икона неразбрана.
Душата ми – излъгано дете.
В гърдите ми - остана кръгла рана.
Раздадох се – платих и със сърце.
Уплашена съм – пътят ми е труден.
Следите ми - не срещат други две.
Обръщам се – светът покрит, изгубен...
След глутницата - Бог ме взе в ръце!
© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados
Поздрави!