5 нояб. 2009 г., 22:01

Неизпят мотив 

  Поэзия
1030 0 20

 

 

Съдбата ми – икона неразбрана.
Душата ми – излъгано дете.

 

В гърдите ми - остана кръгла рана.
Раздадох се – платих и със сърце.


Уплашена съм – пътят ми е труден.
Следите ми - не срещат други две.


Обръщам се – светът покрит, изгубен...
След глутницата - Бог ме взе в ръце!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??