14 may 2011, 19:17

Нежа те 

  Poesía » De amor
810 0 3

Нежа те

 

Аз те чакам. Очите ми са поляна.
Аз те нежа. С листенца разцъфнала Пролет.
С тебе, моя Вечернице, в утрото ще остана.
Виж, Дъгата е мост и приканва за полет!

Роса събрал съм във шепа - ще ти мия очите!
Парфюм ще ти туря на моравата от сеното!
Върху чувствени устни - меда на пчелите!
Целувката ми гореща - камеята по челото!

А когато Луната за Озирис надипли постеля,
разголени с теб ще застанем - една жена, един мъж...
На ръце ще те вдигна... и ще почне Страстна Неделя...
а обичта ще изтича с ослепителен, пролетен дъжд...


© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??