4 jul 2008, 15:59

Нежно 

  Poesía
601 0 14
 

Нежност моя,
как те намерих?
Събличам душата си -
грешната,
пред очите им -
бързам към тебе.
Пари ме синьото -
смешна съм.
А кафето горчи.
И е шумно наоколо.
Неразбиращи -
очите ти,
във моите - неловкост...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??