Jul 4, 2008, 3:59 PM

Нежно 

  Poetry
603 0 14
 

Нежност моя,
как те намерих?
Събличам душата си -
грешната,
пред очите им -
бързам към тебе.
Пари ме синьото -
смешна съм.
А кафето горчи.
И е шумно наоколо.
Неразбиращи -
очите ти,
във моите - неловкост...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??