4.07.2008 г., 15:59 ч.

Нежно 

  Поезия
602 0 14
 

Нежност моя,
как те намерих?
Събличам душата си -
грешната,
пред очите им -
бързам към тебе.
Пари ме синьото -
смешна съм.
А кафето горчи.
И е шумно наоколо.
Неразбиращи -
очите ти,
във моите - неловкост...

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??