8 ago 2007, 9:34

Нежно 

  Poesía
1269 0 5
Нежно с поглед ме убиваш,
сега до теб съм, а всъщост толкова далеч.
Така внезапно ти дойде, докосна ме,
а сега си тръгваш.
Да гледам, повече не мога,
следа дълбока ти остави
в мен,
и няма болката да стихне,
защото няма да забравя ТЕБ...

© Тръмс Гърков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??