8 авг. 2007 г., 09:34

Нежно 

  Поэзия
1270 0 5
Нежно с поглед ме убиваш,
сега до теб съм, а всъщост толкова далеч.
Така внезапно ти дойде, докосна ме,
а сега си тръгваш.
Да гледам, повече не мога,
следа дълбока ти остави
в мен,
и няма болката да стихне,
защото няма да забравя ТЕБ...

© Тръмс Гърков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??