Aug 8, 2007, 9:34 AM

Нежно 

  Poetry
1261 0 5
Нежно с поглед ме убиваш,
сега до теб съм, а всъщост толкова далеч.
Така внезапно ти дойде, докосна ме,
а сега си тръгваш.
Да гледам, повече не мога,
следа дълбока ти остави
в мен,
и няма болката да стихне,
защото няма да забравя ТЕБ...

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??