26 may 2008, 10:45

Нежност 

  Poesía » De amor
718 0 8

Целувка

или първо поглед бе.

И песен

в ухание

под звезното небе.

Прегръдка

като копринен валс.

Усмивка

в безмълвен шал...

Дихание

от твоя дъх... гори.

Мълчание

до твоя връх... почти.

И вик

във сладък стон... и ти...

... за миг

......................................

... прошепна ми...

© Кати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??