26.05.2008 г., 10:45 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
713 0 8

Целувка

или първо поглед бе.

И песен

в ухание

под звезното небе.

Прегръдка

като копринен валс.

Усмивка

в безмълвен шал...

Дихание

от твоя дъх... гори.

Мълчание

до твоя връх... почти.

И вик

във сладък стон... и ти...

... за миг

......................................

... прошепна ми...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??