18 jul 2009, 13:06

Нежност 

  Poesía
784 1 16

Едно небе се вглежда във морето

и в утро слънцето блести.

Луната пак докосва ми сърцето,

усмихват се безброй звезди...

 

Това море ме кара да мечтая,

да бъда винаги добра.

Това море ми шепне от безкрая -

да виждам само красота.

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??