Jul 18, 2009, 1:06 PM

Нежност 

  Poetry
783 1 16

Едно небе се вглежда във морето

и в утро слънцето блести.

Луната пак докосва ми сърцето,

усмихват се безброй звезди...

 

Това море ме кара да мечтая,

да бъда винаги добра.

Това море ми шепне от безкрая -

да виждам само красота.

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??