23 jul 2009, 12:30

Нежност и топлина 

  Poesía » De amor
729 0 2

НЕЖНОСТ И ТОПЛИНА

 

Ти си във бяла премяна,

като булка, тъй нежна, засмяна.

Ти стоиш, ти шептиш и сълзите ти

капят на моето рамо.

Със ръцете си нежни, чаровни

ме топлиш.

Със душата си страстна, духовна

ме галиш.

Със очите си сини и влюбени,

ме разпъваш на кръста – Голгота.

Ти си във бяла премяна,

със душа от страст запленена.

Ти си във бяла премяна,

със усмивка за теб и за мен

съхранена.

Ти си във бяла премяна,

полетяла към цел тъй мечтана.     

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??