С толкова нежност
криле бях разперила.
Пречупи ги…
Времето…
Безмилостно…
Знаех - всеки полет
на земята завършва…
Но те носих
в душата си.
Като стигма.
Дъжд се лее,
неочаквано ливнал поройно -
да измие следите ни…
Да не помня…
Че обичан съм те оставила,
а аз съм без тебе -
нелюбима…
нежива…
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados