13 nov 2007, 17:05

Ненужно ме боли 

  Poesía » De amor
745 0 14

 

 

 

 

Ненужно ме боли...
Аз знаех, че е страшно
да вярвам в две очи,
забравили да плачат...


 


 


 


 

 

© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??