Nov 13, 2007, 5:05 PM

Ненужно ме боли 

  Poetry » Love
743 0 14

 

 

 

 

Ненужно ме боли...
Аз знаех, че е страшно
да вярвам в две очи,
забравили да плачат...


 


 


 


 

 

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??