13.11.2007 г., 17:05 ч.

Ненужно ме боли 

  Поезия » Любовна
742 0 14

 

 

 

 

Ненужно ме боли...
Аз знаех, че е страшно
да вярвам в две очи,
забравили да плачат...


 


 


 


 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??