13 may 2007, 13:07

НЕОБЯСНИМО 

  Poesía
939 0 6

 

 

Пред очите ти вече съм пепел.

Ти – от нежност, нега изтъкан.

Опомни се, вземи ме във шепи.

Ще разпръснеш в душата си блян.

 

Във сърцето ти свещ съм отдавна

и трепери мигът отразен.

В огледалото жива жарава

ти напомня отново за мен.

 

И за устните – сладък балсам,

и за кожата ситна трева.

Днес за тебе единствено знам,

че изгаряш за мойта вода.


12.05.2007год.

 

© Делфи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??