Понякога отказвам да приема,
всичко случващо се за реалност.
Понякога живея в друго време,
без срокове и пристъпи, без давност.
Понякога умирам и се раждам,
в решетки, в казуси без смисъл
Понякога със чувства се обграждам,
знаейки че нещо важно липсва.
Понякога и плачейки се смея,
абсурдите изнасят представление.
Понякога като на сън живея,
в друго необятно измерение.
Понякога си мисля да избягам,
да търся своето необозримо.
Понякога ужасно много вярвам
в неосъществимото значимо.
Понякога сънувам всяка капка,
на силата с която се обричам.
Подвластна всеки миг на факта,
че има ме за да обичам.
© Тити Todos los derechos reservados
Харесах!