2 jun 2018, 0:11

Непрощално 

  Poesía » Civil
1216 5 3

Той винаги ще идва да ни буди

Не като гост, а винаги на поста си,

дори когато неграмотни луди

душите и вратите си залостват.

 

От празните души с огромно его
Поета няма как да си отиде.
Те толкова далече са под него,
че няма как дори да го обидят!

Това, което чалгата сънува
е жалката духовна мастурбация
на шепа юродиви, и не струва
дори срама на българската нация.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??