2 июн. 2018 г., 00:11

Непрощално 

  Поэзия » Гражданская
1217 5 3

Той винаги ще идва да ни буди

Не като гост, а винаги на поста си,

дори когато неграмотни луди

душите и вратите си залостват.

 

От празните души с огромно его
Поета няма как да си отиде.
Те толкова далече са под него,
че няма как дори да го обидят!

Това, което чалгата сънува
е жалката духовна мастурбация
на шепа юродиви, и не струва
дори срама на българската нация.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??