Той винаги ще идва да ни буди
Не като гост, а винаги на поста си,
дори когато неграмотни луди
душите и вратите си залостват.
От празните души с огромно его
Поета няма как да си отиде.
Те толкова далече са под него,
че няма как дори да го обидят!
Това, което чалгата сънува
е жалката духовна мастурбация
на шепа юродиви, и не струва
дори срама на българската нация.
© Ангел Веселинов Всички права запазени