19 jun 2008, 23:18

Неразбрани чувства 

  Poesía » De amor
1095 0 1
 

Една молба - затвори очите си

Една надежда - отвори сърцето си

Едно желание - почувствай страстта

Преминаваща от мен в теб

 

Чувствата ми - като океан дълбоки

Страстите ми - като планини високи

Ала между океан и планина

Любовта обречена е да е сам-сама

 

И брегът разделя ги на две

Ала липсата на среща не ще ги спре

Между тях - любов на разстояние

Един за друг - мъка пламенно желание

 

Обречени са на любов невидима

Като мен и теб раними са

Молби надежди и желания

На остров с непрекъснати сияния

© Мирела Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??